nyår


Kom hem igår kväll med 4/6 vinster och 9a i Norden cup, great! Idag har jag & Ida bokstavligen sprungit runt och letat efter skor. Vi kom till Erikslund 10 minuter före stängning och åkte hem med ett par skor rikare. Ska börja fixa mig nu och sedan väntar en 3-rätters middag och utgång med Ida, kommer bli ett grymt avslut på 2011!

ice ice



Elissa's

norden cup


Bild:Jennie
Befinner mig just nu i Göteborg med mina kära teammates. En cup ska spelas och vi återkommer på fredag.
Tills dess, ha det så bra mina vänner!

en av tidernas bästa serier


Bild: google
Det är den 25e december och storm. Men ingen snö här inte. Har gått i myskläder från morgon till kväll och kikat på filmer och gjort ett experiment med mina små brorsor. Älskar sånna här dagar då man bara kan vara hemma och slappa. Bara vara. Tar och bäddar ner mig under täcket och slår på O.C nu, kärlek.

kladdkladd

24e december - julafton





GOD JUL ALLIHOPA! Hoppas ni haft en underbar dag med era nära och kära. Jag själv har umgåtts med nära och ätit julmat, tittat på Kalle och fått massa fina klappar. På dagen var jag hos min morbror ute på landet med mammas sida och på kvällen var det dags för julafton nr 2 hos pappa med släkt. Älskade jul!

dan före dopparedan


Bingolotto, slå in paket, koka skinka, lyssna på julmusik och klä granen, mysfaktorn är på topp!

23 december


Jullovet är äntligen inkommet och det invigdes med lunch med klassen och en fika på Kalle på spången för Hannis som fyllde år. På kvällen firade jag & tjejjorna Towe, mys! Nu ska jag strax åka ner på stan med Ida för att fixa den sista julklappen. Kan ni fatta att det är julafton imorgon?!

fina vänner!

haha dör

smygkik


En smygtitt på två nya klänningar jag köpt i veckan, löööve!

underbara tider

Känslan när man öppnar byrån och upptäcker att man har en trave med gamla födeledagspengar som man glömt bort.. Det gjorde min kväll! Idag kan sammanfattas med en 5-minuters lång lektion (bokstavligt talat), en runda på stan, juldans kring en gran, träning och massa avsnitt av julkalendern. Imorgon går vi på lov och dagen kommer förhoppningsvis bli så bra som jag tänkt mig. Avslutning i domkyrkan, lunch med klassen och firande av en fin vän!

söndag - pepparkaksbakning


Tog en lång sovmorgon och städade och julpyntade tills dess att Jojjo, hennes mamma och Angelica kom för våran lilla jultradition. Denna gång blev det att baka & glasera massa pepparkakor, dekorera ljus, dricka glögg och sånt där myspys! Snön har kommit igen och det ser ut som den är kvar för att stanna(?) Hoppas hoppas!!

house of god


Bild: Jennie Rosendal

17 december




Förlåt för att jag inte bloggat!! Tiden har bara inte räckt till då jag haft fullt upp. I helgen har jag hittills köpt julklappar, glaserat pepparkakshus, tagit en fika, bakat kötbullar hos m&m och kikat på en massa film. Två riktigt saknade vänner har jag umgåtts med, inga mindre än Jennie & Ida!

stuck in the middle of it


Ungefär såhär mina dagar sett ut under en längre period, MEN på fredag är allt över! Kom hem från träningen för inte så länge sedan och nu ska jag dejta matteboken och mummsa på första lusse burren för i år! Jag har även lyckats med det värsta tänkbara angående min käraste mac, jag säger bara isfläck. Från och med nu tar han semester några veckor :'(

bästa vi


I fredags åkte jag och mitt kära lag neråt i landet till västkusten, Lysekil, för att spela sm steg 3. Hade tänkt slänga in ett inlägg från bussen men internet ville inte samarbeta. En helt underbar helg med tjejorna blev det, 3 spelade matcher som alla gick i vinst, därmed grupp 1a och vidare till steg 4, GRYMT!

better late than ever..

Grattis i efterskott bästa du! Som man brukar säga, "en bild säger mer än tusen ord". Massa kärlek!!

idag

snow

Äntligen har det kommit lite snö hit till Västerås, julstämning!!

3e luckan öppnad

Hej vänner! Imorse g
ick jag upp med tuppen för att spela match och sedan har jag storstädat mitt bombnedslag till rum. Kvällen skulle egentligen ha spenderats med några från klassen men det blev inget, så istället sitter jag här i soffan med mor min och dricker glögg och äter pepparkakor, mys! På tal om bombnedslag, så kändes det ungefär i min mun igår när jag smakade på en sås som var 650 gånger starkare än chalapenjos. Ja ni läste rätt, ganska så spicy..

1 december

Känslan när man får reda på att man är ledig en hel dag, L Y C K A. Rudbeck leverarar stor denna vecka men antar att det inte blir samma nästa. Idag är det den första december, 23 dagar kvar till julafton. December måste vara den mysigaste månaden på året enligt mig. Älskar julen och allt runtomkring. Bara snön som fattas nu, santa please?
RSS 2.0