en bra feeling

Foton: här & här ifrån
Sitter här med en för jävla bra känsla. Hela helgen har bestått av handboll, USM steg 4 här på hemmaplan i Västerås. Och vi tog oss vidare (!!) så nu blir det att åka till Norrköping i Mars för att spela om guld!

stirrigt

vardagslyx

Spenderade denna eftermiddag hos Hanna med några vänner. Tillverkning av egna B&J m.m. Bra mätt var man efteråt - MATKOMA.

ganska så mys



Bilderna säger att jag i princip har bott i min älskade pjyamas flera dagar i rad. Att min fredag spenderades med laget, bjöds på pizza, godsaker, film och en sleep-over hos Ellen. (Thumbs up!) Att jag skrivit på en berättelse om 2a världskriget. Och att snön har kommit...igen. Förutom det en match och idag är det 2 träningar på schemat. Förlåt för att jag är sämst på att uppdatera.. Blir bara så less på bloggen när man inte känner att man får ut något av den...

***

dreams

Har varit off några dagar. Blev ett par goa vinster i helgen, kalas och att ta igen lite tid med bästavännen på ett fik. Vårat mördarschema startade denna vecka och plugget börjar sakta knappra in. Jag har lust och krypa ner under täcket och stanna där, i alla fall för några månader. Trött på mörkret. Längtar olidligt mycket till sommaren, sola, bada i havet, äta jordgubbar, gå barnbent, grilla, gå på festivaler och lära känna nytt folk. Den tiden då jag mår som allra bäst, man lever i nuet och spenderar tiden med de man gillar bäst.
.
Spricker av inspiration (!!!) efter att ha fastnat på massa olika bloggar. Vill lämna det här landet på ett eller annat sätt, ta en back pack med en vän vid sidan om och resa runt i världen. Börja leva..dags att vakna Ida, samhällsboken väntar..

varje resa börjar med ett litet steg

Istället för att slösa bort pengarna på onödiga saker som mat & fika ska jag börja spara de till någonting jag verkligen verkligen vill ha - en ny system

Mitt. i. naturen.

chocolate

Tjabba tjena hallå! Torsdagen är inkommen och första skolveckan har snart passerat, wihoo. Längtar till helgen trots att jag inte har så mycket inbokat, men kan man annat än älska ledighet?! Appropå ingenting, lite märkligt hur mycket min ögonfärg kan ändras. Här ovan ser de alldeles gröna ut medan de i andra tillfällen är blåa. :)

james morrison - i won't let you go

det är måndag och fyfan för det

lillebror min


när löven faller av och kvar är vi

sunday


Jag har haft en riktigt mysdag med bla en lång sovmorgon, fotorunda och film. Ikväll blir det lite mer egen tid med bastu, ansiktsmask och hela köret. Om 360 minuter är det slut på friheten och jag kan säga att jag är allt annat än taggad för skola...

lagmyz



[Bilder; instagram]
Äntligen är veckans pass avklarade, känns grymt bra nu efteråt! Blev en massa lagmys sedan, Suckens carbonara stod på menyn! Fint!

yesterday




Bild 4: Linneas
Igår stod bowling på schemat och som ni ser förlorade jag & Linnea med ETT ynka poäng, surt.. Annars har jag tränat och spenderat tiden med fina vänner. Har därför inte haft någon tid att uppdatera som ni säkert förstår. Om ett tag är det dags för pass nr2 och ikväll ser det ut som det blir fika & bion "The girl with the dragon tattoo" med saknade classmates!

++

tisdag


Gymmat, lunchat med några tjejor från laget och träffat en saknad vän. Fin tisdag!

mördarveckan


Ovan ser ni hur våran trädgård och snöhund såg ut för så gott som 1 år sedan, lite skillnad mot nu..
Blir så trött på det här slaskvädret, antingen ska det va ordentligt eller inget alls..

Som rubriken lyder har vi 9 fyspass på 6 dagar. Kötta!! Där fick ni veta vad jag gjort idag. Har blivit lite beroende av wordfeud (såhär några månader efter). Man börjar undra vart världen är på väg när familjen sitter i soffan med varsin mobil och spelar wordfeud. Hahaha.. 

emma

happy new year!

RSS 2.0