mot arlanda



Packningen -check. Mot arlanda nu och sedan drar vi till värmen! Wíhooo. 
Ha det bra här hemma i regnet. mohaha. Byeee!

ta mig till havet och gör mig till kung

Inte mycket som hänt det senaste dagarna. Igår var jag ute i Dingen med min saknade Sten, Rasmus x2, Robin och Oscar. Det blev volleyboll matcher i en pool, bad, snack och kvällen
fortsatte på tennisplanen med Dingtuna Wimbeldon haha... Idag har jag packat, ätit på ikea med
mammi och växlat pengar. Tråk väder men vad gör det? 
Imorgon kl 10 går planet och sedan väntas TVÅ HÄRLIGA VECKOR PÅ KRETA!!!

Tjejjen som hade planerat att komma i säng i tid. Så var det med det. Harry Potter och Dödsrelikerna på bio med vänner, så ser kvällen ut. Zoombie imorgon vid 05, men.. man lever ju bara en gång..

emma

s:t annas









Att ligga på en klippa inrullad i täcken med sin bästavän och inte bry sig ett dugg om någonting alls. Att pallra körsbärsträd och äta tills magarna blir fulla. Att kunna sova hur länge man vill utan att ha någon tid att passa. Att sitta ensamma i ett båthus på en filt med musik. Att paddla kajak långt ut i havet och bara sitta och njuta. Att springa tills man får mjölksyra i benen och sedan ta ett dopp i havet efteråt. Att äta Sveriges godaste glass. Att ha gräddkrig mot sin mamma. Att gå till kiosken minst 2 gånger per dag och köpa vitamin well och lakritsnappar. Att bara vara. Vad är livet om inte det.

molly



Bjussar på två bilder på min lilla kusin, världens sötaste unge!

swan

let's get ready to rumble


hur fin.

tilda II

partille 2011














kim andersson♥♥

9 juli

Kom hem igår efter en underbar vecka i Göteborg! Liten summering: Vi har spelat handboll i ösregn, åkt karuseller, solat, moffat godis, träffat på Kim Andersson (!!), dött i spökhuset, varit på en grym invigning och sumo brottats m.m. Skulle inte varit fel att stanna där ett tag till! Blev bara hem och packa om och idag landade jag på en ö vid Söderköping. Bästa Ida är med så nu ska jag vara lite social hehe. 
Lite bilder från veckan dyker upp i nästa inlägg.


tilda I

På tåget

Sitter på tåget mot Gbg. Framme vid 2-tiden och sen ska vi väl checka in på hotellet och se oss runt osv. Ser fram mot en vecka med massa handboll, liseberg, invigning m.m Har med min dator men räkna inte med någon update. Ha det bra allihopa, ta hand om er! Posssss!

"Once you get what you want..you got something to lose"

Igår tillbringade jag kvällen på cityfestevalen med grymt sällskap, September och Petter. Vilket jäkla drag!!!
Själv stod man nästan längst fram och ja... Känslan att stå där och gunga med i hela kroppen, vifta med händerna och sjunga med hela publiken till refrängerna när Petter sjöng. GRYMT! 
Nu ska jag fortsätta med packningen, imorgon smäller det!

timbuktu


biffen...

tre bilder från igår


Lånade av Wilma. Galet snygga med blålera och grejer!!!

cityfestevalen






Bilderna är tagna från linnea

liten röd


Tog färjan till Östra imorse där vi blev ett härligt gäng. Sol, bad, och expedition blålera beskriver dagen!
Blev bara hem och mellanlanda och sen vidare till city festevalen, Daniel Adams Ray, remmar och bra sällskap. Tummen upp för det!
RSS 2.0