friday


Befinner mig just nu på Cornetto och fikar med min saknade friendo.

senaste dagarna

Tjabba tjena hallå! 4 små bilder (som är från E) beskriver lite av de närmsta dagarna, fika med classmates på espresso, exkursion i skogen, seriepremiär och årets första matteprov på Ruddan. Jajamen, det rullar på. Nu ska jag sätta igång med plugget och umgås med min mammi som åker till Turkland imorgon... AVISS tjej!!! I'll be back!

roses

@ellen

Bilderna är lånade från Elissa och Ida

detsamma

birthday cake

igår



Dessa två bilder är tagna från Ellen & Ida.
Igår blev det födelsedagsfirande för Ellen med massa härligt folk! Först en tjejmiddag och sedan började det rulla in folk. Grymt! Hoppas du hade en bra kväll vännen!
Idag har jag pluggat med tjejerna och på kvällen har vi haft lite släktfirande för mig. Mys!

angel

Min lilla kusin Molly. Döör så söt!

drunknat i plugg



En massa plugg som får stå för uppdateringen.. Kom hem för ett tag sen, ska börja beta av lite läxor innan jag åker till Erikslunds nya galleria med vänner. Ikväll väntar en fet slappkväll! HÖRS!

happy birthday to me!

Den 20e september. Min dag. Har fått massor av fina gratulationer av vänner och familj..och blivit lurad. Från att vi skulle ha släktkalas så skrämde mamma upp mig att jag skulle få hoppa fallskärm och tillslut hamnade jag på ett spa. Helkroppsbehandling, ryggmassage, ansiktsrengöring och hela köret. Min mamma känner mig för väl, hur avkopplande som helst! En liten prinsessbakelse fick jag också, ibland är hon bara för gullig..

IN SCHOOL

I väntan på lektionen med Victoria...

19 september

Dagen har varit som alla andra måndagar, vill säga skola, träning och plugg. Ska försöka sussa nu, för vet ni vad som händer imorgon? It's my birthday!! För tillfället inga bilder, bjussar på en gammal låt istället.


Gavin DeGraw - Follow Through

söndag - kräftor

Skön kväll igår. Roligt sällskap, balett, slott och fyverkerier från bussen får sammanfatta kvällen.
Imorse stod väckarklockan ställd på 9. Ett handollspass och powerstyrka på två timmar, lite plugg, massor med kräftor och Idol på det! Min söndag i helhet det.

Denna vecka som kommer har jag tre saker att se fram emot, min b-day, ett besök hos frissan och firande av Ellen. Sounds good. VI HÖRS!

nya klockan!


kalas

14.23



Åker mot Hallsta nu för att fira min faster som fyller år. Ikväll blir det kulturnatten med lite olika folk. Hörs!

apple tree

friday



Gulliga bild på mig och pappsen
Slutade tjugo i elva och sedan blev det lunch på Spicy med mina classmates. Satt där i 2 timmar och bara pratade, mys! Mötte därefter upp Ida, fika och idatalk som alltid på fredagar. Fick min födelsedags present i förskott, en vit armbandsklocka. Tack ännu en gång min pärla!!

bilden talar

Numera ägare av en mac, LYCKA. Alla var som barn på julafton idag..

22.12

Kul att min enda riktiga lektion bestod av att vi lekte med mossa, att vi hade tre och en halv timmars hål och att jag slutade halv fyra istället för ett pga en ovärd IT-föreläsning.. Eller inte. Landade i plugghögen när jag kom hem och sedan framför tvn med favoritmaten tacos. Har nämligen namnsdag idag! :D Imorgon är det dator utdelning, can't wait.

11/9

Då var det söndag.. Degat hemma, fått en hel del plugg gjort och suttit och pratat med min Idis på en kinagunga i ett par timmar. Snart kommer mammi hem med mat och film, skönt avslut på helgen.
Idag går alla mina tankar till de drabbade och deras nära & kära som var med när WTC
störtades för 10 år sedan♥ 

sugarbabe

18.55

Klockan har slagit 5 i sju och jag sitter här med Coldplay i hörlurarna, löövely. Funderar på att ta en kort promis och få lite frisk luft innan jag sätter på ett till avsnitt av O.C. Hoppas ni får en bra kväll!

nytt i garderoben



Bild 1 & 3: Från H&M
Bild 2: Från Vero moda

nollningen

Har lagt bloggen åt sidan den här veckan.. Hjärnan har gått på högvarv med massa plugg och träningar. En behövlig helg är inkommen. Vid den här tiden idag skulle jag egentligen befinna mig på handbollsplanen i Lindesberg, men icke. Istället är jag hemma och kurrerar mig från alla baciller. Tisdagen kan sammanfattas med klädstrecket, plastpåsar, mjöl, ägg, olja, ketchup, blöjjor, smällda bollonger med doggystile, uppstoppade ketchup tamponger i näsan osv osv.. Med andra ord, NOLLNINGEN - check.

monday

En riktig slapp helg för min del. Söndagen bestod av dejtning av matteboken, träning och en massa snack och chailatte på gränden med Malin A, pretty good!! Ska äta frulle (lunch?) nu och sedan börja bege mig mot skolan. Att börja 11.40 är ju inte helt fel hihi.. Ha en braa dag! :)

carrot cake


En morotskaka med Jennie på Corren blev det idag. Muuumma!

fredag kväll

För någon timme sedan kom jag hem från ett kalas i Irsta, riktigt trevelans! Innan det träffade jag min fina Ida på stan! Saknat den tjejjen enoooormt. Tänkte förflytta mig till tvn och slå på O.C tills jag slocknar, bästa O.C.

melvin

Det är okej att känna


Orättvisa sjukdom. Ägna 5 minuter av erat liv och kolla på videon och sprid den sedan vidare♥

RSS 2.0