muuummmss!

Resultatet av morotskakan. Den blev huuur god som helst! Känner dock att jag kanske ätit lite föör mycket haha, men det får jag träna bort i veckan ;). För er som är sugna på att baka, från denna sida tog jag receptet.

just nu

Håller på med en morotskaka. Det började bra med att jag glömde hälla i morötterna haha... Bloggar snart!

when the rain falls down

paranormal activity 3


Överlevt paranormal på bio. Inte såå läskig enligt mig.. dock så satt jag hopkrupen nästintill hela tiden (hehe) men jag hade faktiskt förväntat mig att den skulle vara värre. Annars har jag haft en hel dag på stan och Erisklund med bästa vännen, gymmat och åkt en massa buss hit och dit. På tal om läskig, bilden ovan är tagen från Jennie. Nästan så man blir rädd för sig själv...

höstlov!!

HÄR MED VÄLKOMNAR JAG HÖSTLOVET, WOHOO. Såhär på fredagskvällen har jag befunnit mig på handbollsplanen. En hemmamatch som resulterade i vinst! Som ni ser på bilderna ovan, pumpa - check.

2 små


Skola, gratis tårta, tröjmålning och träning sammanfattar dagen. Pluggfri och imorgon går vi på höstlov, galet bra!!
Bilderna står min vän Elissa för.. Dör lite smått åt bilden med masken, HAHA..

och så var det onsdag

Har haft nada tid för bloggen, när man knappt hinner med de saker man måste så kanske ni förstår att bloggen inte prioriteras i första hand.. Dagen har förövrigt varit skön, 2 lektioner och sedan en tripp till flygplatsen här i Vässan för lite filminspelande till vårat projekt. Man blev inte lite sugen att hoppa på ett flyg till värmen... ååhh. Sitter just nu i bilen i väntan på mammi. Träningsfri dag, en spanska läxa som ska betas av och sedan belönar jag mig med Grey's & glass. Fick dessutom reda på att provet på fredag är flyttat, som pricken över i:et.
Hoppas ni har haft en bra onsdag! Kraaam

adele - set fire to the rain

morsning korsning!

Kör på en tripp till Erikslund med min käraste vän Ida som förra lördagen. Sedan möter jag upp några fina tjejer och spenderar kvällen på en altan med massa gottis och musik. Låter riktigt bra i mina öron!
Dessa två plagg kammade jag hem igår för ynka 100-lappen. Bild 2 ger dock ingen rättvisa, skjortan är mer militärgrön IRL

en kväll som denna


Äntligen fredag. En oavgjord seriematch på hemmaplan och nu tar jag helg med min godispåse och idol.
Hörs imorgon med bättre update, för nu ska jag njuta av min ledighet! Hoppas ni haft en fin kväll! Pussar

autumn

Märks att hösten är här nu, blåsigt och regnigt värre. Bläää. Dagen har varit bra. En lekton i skolan och sedan en tripp på stan med min amigo Vicktoria, vilket resulterade i 2 fynd och en chai. Inte illa det!

söndagsångesten...

Photo 1: Jennie
Photo 2: Me HAHA..

...is far far away. Startade dagen med ett hårt fyspass med tjejorna och sedan kom Jennie hit. Några helsköna timmar i bastun och framför O.C med B&J blev det. Kunde inte bli ett bättre avslut på helgen som i sig varit väldigt slapp, sådana dagar som behövs efter en tuff vecka! Imorgon kliver vi in på en ny vecka där ett och annat beslut ska fattas. God bless me!

15 oktober

 

Det har varit en lång dag. Drog mig mot bussen vid 11 för en Erikslundtripp med Ida, en liten köttbulletallrik på det och en massa snack som vanligt. Mot eftermiddagen blev det träning och därefter middag på Di spania med laget. Är så grymt trött nu men innan jag slocknar funderar jag på att sätta på ett par avsnitt av O.C, aldrig att jag tröttnar..

fika med en fin vän!

Ännu en vecka har passerat och ett historia prov samt en labbrapport om vårat lilla besök i skogen är avklarat, LÄTTNAD! Tog en runda på stan och fikade med min vän Linnea (vilken också tagit bilderna ovan) som jag inte träffat på allt för länge! Blir ju lätt så när man går i olika skolor och man som rudbecksbarn, inte har speciellt mycket fritid.. Riktigt mys var det i alla fall! Idol drar strax igång och pizzan kallar, finns inget annat i hela världen som kunde passa bättre just nu.


Hade en inställd lektion imorse, inte illa med sovmorgon till tolv! Pluggade med Victoria efteråt och åkte sedan till m&m och åt middag. Äntligen är mina kissemissar hem, massa myysss! Dags att dyka ner i historiaboken nu och sedan favorit Grey's! Hade mina fina!

monday



Plugg plugg plugg...
Har en del att ta tag i så ska sätta igång nu innan det blir träning. Vi hörs när vi hörs!

new in



Mina nya babes från skopunkten

usm

Varit i en liten håla 30 mil härifrån och spelat USM hela helgen med världens bästa lag. 2 vinster och en oavgjord, därmed grupp1a och vidare till steg 3, YEY. Kammade hem titeln som matchens lirare på en match också, happy! Nu: Back to buisness. Hög mysfaktor med tända ljus, B&J och film. Och så lite plugg... 

har jobbat hela veckan och nu är det fredag

Tiden bara tickar på, redan helg igen. Men det gillas! Dagen flöt på med tre lektioner och sedan umgicks jag ett par timmar med Viccan, du är bra du tjejen! Nu är jag hemma och ska fortsätta umgås med min mammi som kom hem från Turkiet idag. Henne vill man inte sitta bredvid nu alltså...

love it.


5th of october

Det var ett tag sen va... Hinner inte riktigt med allt som jag vill och då hamnar bloggen i kläm.. Ber om ursäkt för det people! Spenderade några timmar idag på stan med Victoria, shopping, plugg och mat. Myspyss! På tal om shopping gjorde jag världens fynd på en mockarjacka (!!!). Behövs bara justeras lite så jag inte ser ut som en rugby spelare HAHA. Visar er snart.

lördag kväll

Tränade från halv fyra till halv sex och sedan tog jag bussen mot stan där kvällen spenderades med Jennie.
Massvis med prat, pizza, gottis, spontan bio och en del händelser som jag kan börja garva åt bara jag tänker på det haha.. Mysig kväll! Nu slocknar jag, så natti!
RSS 2.0