right now:

min gulleplutt!

Ingen höjdarkväll igår..MEN vet ni vad? Imorse vaknade jag upp som en ny människa.. hallelujah!
Min dag tillbringades i soffan inlindad i täcken med massvis med filmer. 
En liten småkul sak som jag kom och tänka på. Alltid när man är sjuk känner djur på sig att något är fel och söööker upp närkontakt. så, ni kan ju gissa OM jag har haft sällskap de senaste dagarna..


GIGANTISK tass eller vad? hahaha

bläääääääää

Är hemma hos m&m. Planerna för gårdagskvällen gick i krasch.. hann inte mer än att komma till enhagen innan magen min sa nej och jag bäddade ner mig i deras soffa. Nu blir det film kvällen lång..

Just take a hold of the hand that breaks the fall

Igår blev en tur till strike för bowling med laget och därefter film med mammsen, myspys! Åker snart iväg en sväng och lite senare blir det att toooorka svett på damernas match, tagga.....

Update: Märkte nyss att jag skrev herrarna istället för damernas match, haha vimspelle..

lögis




Två bilder som jag snodde från ida när vi simmade, livräddade och körde vattenpolo med skolan i onsdags.
Coola b-rudar, snyggaaaa mössor

pop to the corn

pappskalle

Känner mig lyckad som tappat bort mobilen i mitt egna hus, ovanligt.. Efter en genomsökning av halva huset hade jag fortfarande inte hittat den men då, precis när jag var påväg att ge upp, hittade jag den under en kudde. Jävla klantskalle.. 

Har inte mycket intressant att komma med, skoldagen var ovärd och nu ska jag börja fixa mat till mina kära bröder och sätta på toy story 3. Barnvakten är i farten. Kan också tilllägga att jag inte gillar att termometern visat runt -20 grader de sista dagarna, INTE OKEJ ALLS!

låt - check

Ja...jag lever. Sitter i skolan och chillar, vårat arbete är klart. Yey. Hörs när jag kommer hem :)

a question

"The World is a book, and those who do not travel read only a page”

Då var det måndag och veckan har dragit igång.. Temavecka i skolan ända till fredag och sedan lov, jippiee. Fairtraid är temat, ni vet märket på rättviseprodukter, för att människors arb. förhållanden ska förbättras osv..?Hm..kanske inte, men rätt kul och intressant enligt mig.
Ibland behöver man påminnas om hur bra vi faktiskt har det här i Sverige..

give me a break



hello darling!


Lånad bild

i won't let the sun go down on me



19 februari

Mötte upp pyret och Jennie vid lunch för en runda på stan och fika. Fick med mig en ursöt läderväska,
perfa till sommaren! Sedan tog vi oss hem till mig, promenad, fotade och kikade på film. MYS! 
Har suttit fastklistrad här och lekt lite med photoshop (som pappa nyss fixat) i ett antal timmar.. så nu ska jag förflytta mig till tvn innan det är sängdags för moi. Bilder dyker upp senare, vill säga när Jennie lagt upp.

romme.









Några av alla bilder från romme. Två bilder lånade av ig!

det handlar inte om vart man vill, utan hur man tänker ta sig dit

Borde egentligen sova vid det här laget.. aptrött men på något vis har jag lyckats hålla mig vaken. Underbar dag i skidbacken med bästa sällskapet. Från vanliga backar till ickenormala in i skogen. Vi har skrattat, ramlat och kört in i träd, ätit och åkt buss fram och tillbaka..  Ja på ett ungefär.
Ställer snarare frågan, vad gjorde vi inte? Kyligt väder, speciellt om man glömt halsduk... Grym dag som sagt. En sådan dag som lägger på minnet och alltid kommer minnas. Tanken på att det här var sista romme-resan, att det är sista året och terminen på Nybyggeskolan får mig att nästan bli tårögd, 9E - det är kärlek

Godnatt världen.

moonlight in darkness

2124

En så kallad tidsbrist och orkeslös ida står för updaten...
Alla prov och inlämningar avklarade och för tillfället har vi nada. Matteprov idag och vi fick tillbaka det lika snabbt. Ett MVG satt riktigt fint, tjohoooooo. Annars då? Fredag imorgon, vilket betyder helg men också att hela skolan åker till Romme för skidåkning. Kan det bli bättre? Nope

that's just how we do it

Här är min supergoa kladdkaka serverad med bär och vispgrädde. Gottigottgott


alla ♥-dag

Skön skoldag men lika trött efter skolan ändå. Har bara degat, fått lite plugg gjort och bakat.. riktigt mummsigt blev det också. Förresten, glad alla hjärtans dag på er! :)

ett ord: tagga!

brunch

Gårdagskvällen började bra men slutade inte riktigt som vi tänkt oss.. behöver inte gå in på detaljer, men Jennie stackarn, mådde illa.. Så hamnade här hos m&m (=mormor och morfar) inatt. Nu har jag precis ätit frulle och snart blir det en runda till hälla. Ikväll väntas match, tagg!!


flyttfågel

Har farit fram och tillbaka de senaste dagarna, därav har bloggen fått lida. Bilresa + match i Lindesberg är vad dagen bestått av, plockade inga poäng. Nu är jag hos jennie, sover här inatt. Soffpotatisarna är placerade framför tvn och där lär vi nog stanna ett bra tag. Strax kommer pojkarna och gör oss sällskap, hörde jag film??


Visst är hon fin?? /Jennie

du är grym lillen!



Klockan står på 18.30 fast de känns som den skulle vara tio, minst. Nationella gick bättre än förväntat, som många andra gillade jag temat, eld&lågor. Har varit på Kopparlunden också, något att fundera över..
Kvällen kommer att bestå av slapp. Ska njuta av min lediga kväll till fullooo. 
Snark snark...ZzZzzZ

varför är himlen blå?

Seg dag. Tog en tur förbi ica med Ida & Felix och köpte lite godsaker till morgondagen.. sista svenska nationella - uppsatsen.. Nu ska jag se till att få lite vettigt gjort innan det är träning. See ya!

my sunshine

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

låten..den har fastnat.

favorit.

Svenska nationella avklarat, gick okej för min del. Efter åkte vi och käkade på konserthuset och därefter media lektion till 4. JB verkade bra men vet inte om de är något som passar mig. We'll see.
Förresten har ni smakat tortellini? Min nya favvo♥♥

fight fight fight

"kära matteboken - bli vuxen och lös dina problem själv"



Hahaha rubriken...
Måndagen var som den brukar, vill säga låång.
Förövrigt är det första svenska nationella imorgon, taggad? Svar NEJ. Men skönt att få det överstökat..
Direkt efter provet åker jag, Jennie, Ella och Fanny vidare till JB  för "prova på dag", kulkul :).

freedom

here comes the sun






Jennies grymma pics!

stand up for me

Dagen har varit riktigt bra med riktigt bra sällskap och riktigt bra väder haha...
Börjar faktiskt få liiite vårkänslor... för tidigt? njaaaaa. Vet inte hur många miljontals gånger jag tränat på min uppvärmningsdel i ett motionspass som jag ska hålla för klassen imorgon.. tryckt in det i skallen så nu hoppas jag det sitter! Pizza + solsidan får avsluta kvällen. Söndagsångesten är låångt borta..

love and other drugs

Vaknade upp med tuppen idag..vad hände med sovmorgonen???
Kunde inte somna om när jag kikade ut och fick syn på en skinande sol och klarblå himmel.. Looove. Gårdagskvällen var riktigt mysig, gränden och bio med Ida & Liza. Nu är det hurry up.. ska ner på stan och möta upp Jennie, kameran är med. Tjingeling!


bästa du!

första inlägget

Hej hopp! Kände för lite nytt så here I am. Får se om jag stannar kvar här eller byter tillbaka.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0